woensdag 30 januari 2013

Woontrends 2013

Er is een nieuw jaar begonnen en het voorjaar staat alweer voor de deur. Voor veel mensen betekent dat: vernieuwing! Het huis opvrolijken met nieuwe meubels, accessoires en kleur. In dit blogartikel kijken we naar de woontrends van 2013.

De natuurlijke omgeving

De belangrijkst trend op woongebied die we in 2013 gaan zien is de natuurlijke omgeving. De inrichting van het huis moet rust uitstralen en verlichting teweeg brengen. Maar de uitstraling moet ook warm en huiselijk zijn. Wat we voornamelijk gaan zien om deze trend waar te maken zijn de natuurtinten. Dat houdt in: de warme en zachte tinten van het strand, de kleuren van de zee en de materialen van hout. Dit zal de belangrijkste trend zijn voor dit moment.

Groen, groener groenst

Een woontrend van 2013 is ook de trend groen. Hiermee bedoelen we niet alleen de kleur maar met groen bedoelen we ook duurzaam en eco. Daarnaast wordt er in deze woontrend gewerkt met materialen als hout, zink, metaal, vilt, kurk en meer. Om het zo duurzaam mogelijk te houden is hergebruikt materiaal nog het beste. Denkt u bij groen ook aan prachtige planten, bloemen, takken allen in mooie (houten) vazen.

Breng romantiek in huis

Nog een woontrend die niet te missen is dit jaar, is de romantische trend. Dit is vooral gericht op meubels en woonaccessoires. Dus wilde u altijd al een prachtige fauteuil kopen in barok stijl? Dan is nu zeker het moment om dat te doen! Deze trend staat compleet open voor bijzondere decoratieve meubels en woonaccessoires. De kleuren die bij deze trend passen zijn gericht op pasteltinten. Dus mintgroen, lichtroze, babyblauw.. het mag allemaal binnen deze trend!

Online kunstplanten

Heeft u ook zoveel inspiratie om het huis opnieuw in te richten? Neem dan snel een kijkje op de site van Maxifleur, want naast nieuw behang, kussenhoesjes, schilderijen en meubels is de aanschaf van planten natuurlijk ook belangrijk. Echte planten zijn maar tijdelijk, dus om langer plezier van uw planten en inrichting te hebben, kunt u kunstplanten kopen. In deze webshop van Maxifleur kunt u eenvoudig online kunstplanten aanschaffen. Deze kunstplanten zijn niet van echt te onderscheiden. Veel shop plezier!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten