woensdag 30 januari 2013

Creëer een tropische sfeer met de kunstpalmen van Maxifleur

Ideaal voor zwembaden en winkelcentra zijn de kunstpalmen van Maxifleur Kunstplanten. Deze kunstpalmen zijn tot in de detail afgewerkt waardoor ze niet van echt te onderscheiden zijn! Deze palmen zijn perfecte sfeermakers die direct een tropisch gevoel geven. In dit blogartikel kijken we naar de kunstpalmen van Maxifleur.

De Areca palm

In onze webshop bieden we diverse Areca palmen aan, tussen de 120 cm en 225 cm. Het is een perfecte tropische plant voor in huis, op kantoor of op een andere locatie. Deze palmen hebben een echte houten stam. De lange palmtakken hebben zeer goede nagemaakte puntvormige bladeren.

De Phoenix palm
Bent u op zoek naar hele grote kunstpalmen? Dan is de Phoenix palm uitermate geschikt. Deze leveren we van 180 cm tot 350 cm. Deze kunstpalm is opgebouwd op een zeer natuurgetrouw nagemaakte stam. De stammen zijn tot in de details afgewerkt. Wilt u een echte tropische sfeer creëren? Dat doet u het beste met de Kokos palm met kokosnoten. Deze blikvanger is voorzien van 7 grote kokosnoten welke zorgen voor een bijzonder effect aan de palm!

De Raphis palm
Deze wat wilderig uitziende palmboom is uitermate geschikt voor zowel in huis als op locatie. De raphis bladeren zijn verwerkt op echt houten stammen en hebben allen een mooie bladprint. Hierdoor lijken ze net echt. De wilderige uitstraling komt doordat er veel bladeren aan de boom zitten. Deze palm leveren we in 100, 160 en 190 cm.

Kentia palm
De meest bekende palm is wellicht de Kentia Palm. U haalt absoluut de tropen in huis met deze palm. De palmen zijn opgebouwd uit lange palmtakken met zeer goed nagemaakte puntvormige bladeren.

Bent u benieuwd geworden naar deze kunstpalmen? Neem dan eens een kijkje in onze webshop en bestel eenvoudig uw kunstplanten en kunstbomen online. Wilt u liever langskomen in onze showroom? Dat kan ook! We beschikken over een 1000 meter grote showroom in Rozenburg (bij Aalsmeer). Daarnaast hebben we ook een grote shop-in-shop in Ammerzoden. Voor ieder project bieden wij projectbeplanting op maat!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten