maandag 17 december 2012

De verschillende soorten kunstplanten

Kunstplanten zijn er in allerlei soorten, maten en kleuren. Grote, kleine, brede, smalle, groene, rode, puntige en ronde planten. Maxifleur biedt allerlei soorten aan in de webshop. In dit blogartikel kijken we naar de verschillende soorten waarmee u uw woning of bedrijf prima mee kunt aankleden!

Agave
De agave plant is een plant die van nature veel voorkomt in Amerika. Er bestaan vele soorten agaves, waarvan de meeste in de natuur voorkomen in Mexico. Agaves groeien vrij langzaam en bloeien pas na enkele jaren. Een goede reden om een kunst agave te kopen! Maxifleur biedt een aantal indrukwekkende kunst agaves aan, die niet van echt te onderscheiden zijn! Met deze planten lijkt het net alsof u midden in de Mexicaanse woestijn bent beland!

Bamboe
De naam bamboe is afkomstig uit het Maleis en is inmiddels in vrijwel alle talen bekend. Een bamboe kan ontzettend lang worden. De grootste bamboe is de bekende reuzen bamboe, welke  wel 35 meter hoog kan worden! Bamboe is één van de snelst groeiende planten en vergt daarom veel onderhoud. Nog een goede reden om een kunstplant aan te schaffen! Maxifleur biedt diverse kunst bamboe's in de webshop aan. Deze variëren van 25 cm. Tot 70 cm. De bamboeblaadjes van deze planten zijn tot in de details afgewerkt, waardoor ze niet van echt te onderscheiden zijn!

Bonsai
Van de Maleisische bamboe gaan we over op de Japanse bonsai. Dit Japanse woord betekent letterlijk 'boom in pot'. De boom wordt vaak relatief klein gehouden en heeft het uiterlijk alsof de plant een heel oud exemplaar is. De bonsai vergt heel veel onderhoud wat op de juiste wijze  gedaan moet worden. Als dit voor u te veel werk is, is een kunst bonsai een goede optie voor u! Maxifleur biedt diverse soorten aan in de webshop, die variëren van een bonsai van 90 cm. Tot een bonsai boom van 175 cm. Deze prachtige exemplaren zijn van hoogwaardige kwaliteit gemaakt en zijn zo goed afgewerkt, dat u het verschil met een echte plan niet eens ziet!

Cycas
De cycas plant is een geslacht in de palmvarens. De cycas wordt ook wel de koning uit de palmen familie genoemd. Een prachtige palm soort waarmee u uw woonkamer of uw bedrijfsruimte prima kunt aankleden. Ook de cycas planten van Maxifleur zijn helemaal compleet afgewerkt. U zal het verschil met een echte palm niet eens zien, maar ook niet voelen want deze cycas palmen bestaan uit harde kunststof bladeren en voelen daardoor net als echte palmen!

Deze 4 planten zijn een klein deel uit het grote assortiment van Maxifleur. Bent u nieuwsgierig geworden? Neem dan een kijkje in de webshop en vindt daar de kunstplanten die uw woning, ziekenhuis, school, kantoor of ieder ander bedrijf kunnen aankleden!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten