maandag 17 december 2012

Kunstbomen voor buiten

Een aangeklede tuin met prachtige bomen en planten is natuurlijk een mooi plaatje. U maakt de tuin af met mooie meubels en decoratie en het is een paradijs om in de zomer tussen te zitten. Alleen het onderhouden van de bomen en planten kan nog veel werk kosten. Daarom biedt het bedrijf Maxifleur een goede oplossing, namelijk: kunstbomen voor buiten. In dit blog artikel kijken we naar de verschillende soorten bomen.

De buksus
Een echte buksus kan makkelijk gesnoeid worden. Ze kunnen zeer laag gehouden worden of juist hoog opgroeien en in een bijzondere of aparte manier gesnoeid worden! Daarom biedt Maxifleur ook diverse soorten buksus bomen aan in diverse vormen. Deze bomen zijn niet echt, maar een buksus is een prima boom welke u ook van kunststof kunt plaatsen in uw tuin of op uw balkon! Het onderhouden van deze boom kost namelijk veel tijd, dat wordt bespaard met een kunstboom! Alle buksus modellen die Maxifleur aanbiedt, zijn gemaakt van kwalitatief pvc-plastic. Hierdoor zijn deze bomen zowel binnen als buiten te gebruiken als mooie decoratie. Maxifleur biedt verschillende soorten buksussen aan, waaronder een buksus heg, grote buksus bollen, een spiraal op een tak en twee verschillende soorten zogeheten towers (grote langwerpige buksus modellen).

De conifeer

De coniferen vormen een groep in het plantenrijk van maar liefst 600 soorten! Ze horen tot de groep naaktzadigen. De naam coniferen betekent kegeldragers. De bomen heten zo omdat de zaaddragende structuren in de kegelvrucht georganiseerd zijn. Ook de conifeer is een prima boom welke u als namaak boom kunt kopen. De coniferen van Maxifleur zijn extra dicht gemaakt, waardoor ze er heel natuurlijk uitzien. Maxifleur biedt twee grote coniferen en een conifeer heg.

De pinus
De pinus boom, ook wel de Den genoemd, is een geslacht met meer dan honderd soorten! Deze behoort weer tot de naaldbomen. Er zijn talloze soorten dennen / pinus bomen. Om extra werk te voorkomen, kunt u ook prima deze boom van kunststof kopen! De pinus bomen van Maxifleur zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor ze niet van echt te onderscheiden zijn! De soorten die in de webshop van Maxifleur aangeboden worden, zijn een pinus bol en een hoge pinus boom.

Alle planten en bomen van Maxifleur zijn gemaakt van zeer goede kwaliteit en zijn tot in de details bewerkt! De bomen en planten zijn hierdoor niet van echt te onderscheiden!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten