vrijdag 14 december 2012

Projectbeplanting op maat

Maxifleur-Kunstplanten is dé specialist als het gaat om kunstplanten, kunstpalmen en kunstbomen. Het bedrijf biedt ze aan in allerlei kleuren, soorten en maten. Deze beplanting is natuurlijk een fantastische aankleding van uw woning, maar ook zeker bedoeld voor bedrijven. In dit blogartikel besteden we aandacht aan de beplanting voor bedrijven.

Het combineren van de juiste kunstplanten met de perfecte plantenbakken is een vak apart, zo zegt Maxifleur. Het bedrijf levert de volledige beplanting op als u dat wenst: bomen of planten in de juist gekozen plantenbakken. Door de juiste planten, bomen en plantenbakken samen te brengen, zorgt Maxifleur voor de juiste sfeerbeleving. Hierdoor worden werkplekken aangenamer.

Voorbeelden van projectbeplanting
Voor welke werkplekken kunnen terecht bij Maxifleur? Eigenlijk ieder bedrijf! Want kunstplanten en kunstbomen kunnen overal geplaatst worden. Het grote voordeel van deze beplanting is dat u éénmalig een investering voor een oneindige tijd doet. De kunstplanten gaan niet dood en u heeft een aangename sfeer gecreëerd in uw werkomgeving. Maxifleur heeft huidige projecten gedaan bij kantoren, pretparken, particuliere woningen, scholen en openbare ruimtes, verzorgingstehuizen en ziekenhuizen, showrooms, hotels en andere horecabedrijven en zwembaden.

Soorten kunstplanten en bomen
Op de site van Maxifleur-Kunstplanten.nl kunt u terecht voor allerlei soorten kunstplanten. Zo vindt u daar groene kunstplanten, bloeiende planten, planten voor binnen en buiten. Deze kunstplanten variëren van kleine kunstplanten van bijvoorbeeld 27 cm. Tot kunstplanten van wel 115 cm. Dit geldt ook voor kunstbomen: groene, bloeiende, grote en kleine kunstbomen. Voor al uw wensen rondom kunstplanten en kunstbomen bent u bij Maxifleur aan het juiste adres!

Bent u nieuwsgierig geworden naar de kunstbeplanting van dit bedrijf? Neem dan snel een kijkje in de webshop en wie weet vindt u daar de perfecte artikelen voor uw woning of bedrijf!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten